zwemvereniging noordkop

Het enige dat je nodig hebt om bij ZV Noordkop te gaan zwemmen, is je zwemdiploma en een badpak of zwembroek natuurlijk. Heb je nog geen diploma geen probleem, ga je eerst je ABC zwemmen daarna kan je verder. Zwemmen is een super gezellige en vooral een gezonde sport vol actie. Je kunt het heel relaxed doen, of juist fanatiek, net wat bij jou past.

 

Kies maar…

Bij ZV Noordkop kun je alle kanten uit. Wat dacht je van Snorkelen, de hele tijd onderwater met je duikbril en snorkel. Of waterpolo: een echte teamsport voor kids met pit. Of zie je jezelf al fantastische salto’s en zweef duiken maken als schoonspringer…

 

Bij ZV Noordkop ben je altijd welkom, wil je een keer eens een proefles meemaken, geen enkel probleem bel of mail ons en we laten jou weten wanneer er plek is om mee te doen. Ook voor de wat ouderen hebben wij recreatie zwemmen met begeleiding. Je kan verschillende oefeningen doen, en heb je geen zin doe je gewoon waar jij zin in hebt, gezelligheid en beweging in het water staat voorop.

 

Zoals je ziet kan er veel bij ZV Noordkop, het is een vereniging waarbij plezier voorop staat. Maar als jij wil en je hebt de mogelijkheden en je wil presteren zullen we er alles aan doen om voor goud te gaan.

 

De vereniging bestaat uit zo'n 490 leden met daarbij een hechte groep trainers en vrijwilligers welke elke week weer aan en om de badrand staan om jullie de fijne kneepjes van het zwemmen/

sport bij te brengen.

 

ZV Noordkop schoonspringen                                         ZV Noordkop waterpolo