zwemvereniging noordkop

De waterpoloafdeling van ZV Noordkop telt ca. 160 actieve leden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in zwembad "het Heersdiep". Het eerste mannen team komt uit in eerste klasse van de Regio 3. Alle andere teams komen uit in de district competitie van Noord Holland.

De waterpoloafdeling van ZV Noordkop telt ca. 160 actieve leden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in zwembad "het Heersdiep". Het eerste mannen team komt uit in eerste klasse van de Regio 3. Alle andere teams komen uit in de district competitie van Noord Holland. De jeugdafdeling is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Op dit moment spelen er vijf jeugd teams in de verschillende jeugdcompetities. Daarnaast beschikt ZV Noordkop over een grote groep mini poloërs. Bij ZV Noordkop gaan plezier en prestaties hand in hand. Dat betekent dat je bij Noordkop waterpolo zowel voor prestaties op formaat terecht kunt maar ook op recreatief niveau kunt ballen.

ZV Noordkop is druk bezig om het waterpolo in Den Helder naar een hoger plan te tillen. Het Noordkop Waterpolo Toernooi, dat ieder jaar eind juni gehouden wordt, geniet landelijke bekendheid. ZV Noordkop is een vereniging is in beweging. Een betrouwbare sponsor, een grote groep betrokken leden en de groei van het aantal jeugdleden geeft vertrouwen in de toekomst. Tot ziens in zwembad 'het Heersdiep'

 

ZV Noordkop schoonspringen                                         ZV Noordkop waterpolo