zwemvereniging noordkop

Leren zwemmen is een heel erg leuk en spannend. Door de logische opbouw van de lessen word je met ieder diploma beter en voel je je zekerder in het water. Zwemveiligheid speelt een hele grote rol in het zwemonderwijs: niet alleen de zwemslagen staan centraal, maar ook het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden. Als je alle drie de diploma’s (A, B en C) bezit, word je Zwemveilig verklaard en ben je een echte waterrat!

 

Feest!

Afzwemmen is een echt feest. Vaders, moeders, opa’s en oma’s: iedereen mag komen kijken. Voor de meeste kinderen is het zwemdiploma toch het eerste échte diploma!

 

Tip! Voor een passend cadeau kan een herinneringstegel worden besteld voor bij het ABC-diploma.

 

 Download hier inschrijfformulier leszwemmen

 

Wennen aan water

Vóór je kind op zwemles gaat, hoeft het nog niet te kunnen zwemmen. Tijdens de eerste serie lessen leert je zoon of dochter op een speelse manier het water kennen en zich er prettig in voelen. Je kind is ‘watergewend’ als het onder water durft en kan drijven op borst en rug. Deze lessen worden gegeven bij zwemschool “De Dolfijn” www.zwemschooldedolfijn.nl

 

Zwemschool “De Dolfijn”

De Dolfijn is 10 m. lang, 5 m. breed en 75 cm. diep. De zwemschool is gespecialiseerd in het instructie zwemmen voor kinderen vanaf 3½ jaar.

 

De opleidingen zijn gericht voor de zwemdiploma’s A - B - C. De kracht van de zwemschool zit in het lesgeven van kleine groepjes van ongeveer 10 kinderen, onder begeleiding van één en dezelfde gediplomeerd zweminstructeur.

 

De zwemschool is uniek in zijn soort, kleinschalig van opzet en bijzonder geschikt voor kinderen met problemen zoals: ADHD, PDD-NOS, syndroom van Down, stoornis binnen het autistisch spectrum en kinderen met lichte lichamelijke problemen. De watertemperatuur is ongeveer 32 graden.

 

Leszwemmen ·  ABC-Zwemmen ·  zwem les ·  zwem ABC ·  elementair zwemmen ·  snorkelen ·  zwembad ·  Het Heersdiep ·  aquacentrum ·  gemeente Den Helder  ·  zwemschool ·  de Dolfijn ·  zwemveilgheid · zwemonderwijs · plezier · wennen aan water · instructiezwemmen ·  zwemdiploma A B C

 ·

ZV Noordkop schoonspringen                                         ZV Noordkop waterpolo